Handelsbetingelser

Aftalevilkår

Levering af varer anses for sket, når køber har fået varen udleveret. Risikoen for købte varer overgår til køber på leveringstidspunktet. Forsendelse af varer håndteres af LeLook.

Leveringstid

Er varen du bestiller på lager, bestræber vi os på, at levere inden for 10-14 hverdage fra ordreafgivelse.Vi sender varer ud onsdag og torsdag.

Vi lever med GLS Shop Delivery Service.

Fortrydelsesret og returnering

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer gældende fra den dag hvor levering har fundet sted. Ønsker du at returnere skal dette ske ved, at sende varen retur til os.Når kjolen er blevet tjekket tilbagefør vi kjolens beløb på samme konto som der er betalt fra.Vi har ingen bytte ordning, så hvis du har bestilt en forkert størrelse, skal du sende kjolen retur og ind på vores hjemmeside og bestille igen. Returvarer modtages såfremt varen er i samme stand som ved leveringen. Omkostninger der er forbundet returnering afholdes af køber. Returnering af varer skal ske til vores returadresse, som er: LeLook Sankt. Ols Gade 24, 4000 Roskilde. Att LeLook

VIGTIGT: Ved evt. returnering skal kopi af ordren vedlægges i pakken. Det er vigtigt at ordrenr. oplyses.

Reklamationsret:

Ifølge købeloven har du 24 måneds reklamationsret. Du skal klage indenfor rimelig tid. Købeloven anser 2 måneder for rimelig tid.

Menu